Utah Area Al-Anon Fall Assembly September 22-24, 2024 Millcreek, UT

FRIDAY SEPTEMBER 22

5:00 pm	Registration opens	
5:30 pm	Sharing meeting (90 minutes)	
7:00 pm	Q & A: Electronic Groups Task Force. Now is the time to ask any questions you may have about Utah procedures for accepting electronic groups into the Area.	
SATURDAY SEPTEMBER 23		
8:45 am	GR Training – What is Knowledge Based Decision Making (KBDM)?	
9:30 am	Open the Assembly with the Serenity Prayer, followed by the Concepts of Service and Etiquette of Conference.	
9:40 am	Introductions. Who is attending? How many Group Representatives are present?	
10:00 am	Announcements	
10:05 am	Review of Spring Assembly 2023 minutes (vote to follow discussion).	
10:10 am	Delegate's Report. What news does our Delegate have to share with us?	
10:40 am	Break 15 minutes	
10:55 am	Coordinator Reports (25 minutes) Website Coordinator – 10 minutes Alanews Coordinator – 10 minutes Archives Coordinator – 5 minutes	
11:20 am	Treasurer Report	
11:45 am	Voting (SWRDM, WSC, Budget) <i>There is time at the end of the day if further discussion is needed.</i>	
11:55 am	Call for volunteers to serve on the SWRDM Task Force	
NOON	Lunch Break	

1:30 pm	Coordinator's Reports (15 minutes) AAIS – 5 minutes Public Outreach – 5 minutes Forum – 5 minutes
1:45 pm	Technology and equipment discussion. The Utah Area has AV equipment that is aging, it is cumbersome and does not work as well as newer equipment. What is the best way to address this? What does the future look like? Does Utah Area want to have hybrid Assemblies? Hybrid Conventions? What do we wish we knew, but don't? Call for volunteers to serve on the Equipment/Technology Thought Force.
2:05 pm	Writing Workshop – Literature Coordinator
2:45 pm	Break 15 minutes
3:00 pm	Coordinator Reports (20 minutes) Alateen Coordinator – 15 minutes AAPP Coordinator – 5 minutes
3:20 pm	Call for volunteers to serve on the UTAC Committee
3:25 pm	Voting. Are we ready to vote on procedures to accept Electronic Groups in to the Utah Area?
3:35 pm	USAW Report. What happened at USAW this year?
3:45 pm	Break 15 minutes
4:00 pm	District Reports (3-5 minutes each)
4:20 pm	Call for members who are willing to serve as Guidelines Coordinator.
4:30 pm	Where will the 2024 Spring Assembly take place?
4:35 pm	Fall Assembly Committee – announcements, updates, reminders
4:40 pm	New business / old business / additional time as needed
	Close with the Al-Anon Declaration
	Let it begin with me When anyone, anywhere reaches out for help Let the hand of Al-Anon/Alateen always be there And let it begin with me
6:00 pm	Dinner

7:00 pm

Speaker meeting

SUNDAY SEPTEMBER 23

9:00 am Spiritual Meeting

Special note about Zoom: the zoom link will not be active during sharing meetings